ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΛΥΜΑΠΛΑΣΤ ΕΠΕ είναι μία εξειδικευμένη, δυναμική και γρήγορα αναπτυσσόμενη βιομηχανία η οποία δραστηριοποιείται στη παραγωγή πλαστικών κιβωτίων πολλαπλής και μίας χρήσεως.

Σήμερα η ΛΥΜΑΠΛΑΣΤ κατέχει ηγετική θέση στο κλάδο της διακίνησης και συσκευασίας των αγροτικών προιόντων υποβοηθώντας την αλυσίδα του Έλληνα παραγωγού, εμπόρου ή εξαγωγέα.

Η συσκευασία είναι πολλές φορές τόσο σημαντική όσο και το ίδιο το προιόν, δίνει πρόσθετες αξίες σ’αυτό ενώ αποτελεί το βασικό επιχείρημα πριν ο καταναλωτής το αγοράσει.  Με βάση αυτή τη φιλοσοφία η εταιρεία σχεδιάζει και διαθέτει στην αγορά κατ’έτος νέα σχέδια κιβωτίων τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες μεθόδους διακίνησης και εμπορίας των αγροτικών προιόντων, απαραίτητα στη συσκευασία και την τυποποίησή τους.  Η άριστη ποιότητα των κιβωτίων μας διασφαλίζεται μέσω της εφαρμογής του προτύπου ISO 9001 το οποίο η εταιρεία μας κατέχει.

Η εταιρεία παραμένει πάντα συνεπής στη δέσμευσή της για ισχυρές επιδόσεις, πολύ υψηλότερες από το μέσο όρο, χωρίς όμως να παρεκκλίνει από το πρωταρχικό της στόχο.  Ανταποκρινόμενη άμεσα στις προκλήσεις που εμφανίζονται, η ΛΥΜΑΠΛΑΣΤ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατασκευής πλαστικών κιβωτίων με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας το συνδυασμό των ποιοτικότερων προιόντων  στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Έχοντας σαν στόχο υψηλής προτεραιότητας την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προιόντων, αλλά και την κάλυψη των αναγκών της αγοράς, έχουμε επενδύσει στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία και διαθέτουμε πλήρης και αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, στοχεύοντας σε συνεχή ανάπτυξη τόσο στον εμπορικό τομέα με νέα είδη κιβωτίων, όσο και στο παραγωγικό τομέα με νέες μηχανές και καλούπια.

Παράλληλα με την άριστη ποιότητα των κιβωτίων μας, η ΛΥΜΑΠΛΑΣΤ σας εξασφαλίζει και απόλυτη συνέπεια στις ημερομηνίες παραδόσεως των παραγγελιών σας.

Έτσι σε μας διαμορφώθηκε ένας κανόνας:

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Created by Web Intelligence

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Παπαδοπούλου 25, Τ.Κ. 18 233
    Άγ. Ιωάννης Ρέντης, Αττική
  • 210 4837070
  • 210 4837071
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.